Events Adobe

De Creative Cloud van Adobe bevat veel meer dan Photoshop, Illustrator, Acrobat en InDesign. In het totaal zijn er meer dan 35 verschillende pakketten en diensten binnen de Creative Cloud suite. Op ons event geven we een overzicht van elk pakket en hun nieuwste features. Dit wordt gegeven door Bart Van de Wiele van Adobe. http://www.bartvdw.com is het webadres van zijn persoonlijke blog, zo kom je alvast iets meer te weten over onze spreker.
Op dit event krijg je een volledig beeld van nieuwe mogelijkheden binnen de Creative Cloud. Voor de geïnteresseerden zullen er ook de voorwaarden van het nieuwe Adobe volumelicentiecontract voor het onderwijs medegedeeld worden.
Deze studiedag is gericht op directies, leerkrachten die dit (willen) gebruiken in hun lessen en ICT-coördinatoren. Technische kennis voor deze studiedag is niet vereist. Deelname is uiteraard gratis. We ontvangen u graag vanaf 8u30 met een koffie en lekkernijen. De sessie start rond 9u15. Indien u ingeschreven bent, zal u ook nog een gedetailleerde agenda ontvangen de week voor de start van het event.Plaats Datum