My project kopie Na N kopie 2 1

Leesvoortgang met Microsoft en HP

Leesvoortgang is een gratis hulpmiddel waarmee studenten hun leesvaardigheid kunnen oefenen. Studenten lezen een stukje voor terwijl er een beeld- en geluidsopname wordt gemaakt. Vervolgens leveren ze hun opname bij u in. Maak Leesvoortgang-opdrachten in Microsoft Teams en houd de voortgang van studenten in de loop van de tijd bij op het tabblad Inzichten.

“Leesvoortgang zorgt ervoor dat mijn studenten niet zenuwachtig zijn bij leestesten. Ze zijn vertrouwd met de aanpak en ik kan sneller en efficiënter dan ooit tevoren gegevens verzamelen. Nu kan ik meer tijd besteden aan gedifferentieerde instructies in plaats van individuele evaluaties.” Docent die de Microsoft applicaties hanteert

Wil je meer informatie over hoe je leesvoortgang met Microsoft Teams kan integreren in je klaspraktijk? Schrijf je nu in voor onze gratis online sessie! Wees snel, plaatsen zijn beperkt! 😉

HP in de kijker

Maak gebruik van ons HP aanbod om kennis te maken met leesvoortgang in Microsoft Teams! Hieronder alvast één van onze bestsellers. Benieuwd naar ons volledig aanbod? Contacteer ons voor advies op maat!


HP Probook 435 G9 met 360° scharnier

  • AMD Ryzen 3 5425U
  • 13.3 FHD BV UWVA 250 HD Touch
  • 8GB 1D DDR4 3200
  • 128GB PCIe NVMe Value
My project kopie Na N kopie 2 4

Over Microsoft

Windows en Microsoft zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs. Windows-toestellen en Microsoft-applicaties maken digitaal lesgeven en samenwerken in de klas een stuk efficiënter. De veelzijdige oplossingen kunnen eenvoudig gebruikt worden in elke school.

‘Unlock Limitless Learning’ is een belangrijk doel van Microsoft Education dat Signpost ook nastreeft. De drie belangrijkste pijlers van Microsoft zijn gelijkheid (gelijke toegang tot de toestellen), inclusie (toegankelijkheid voor iedereen) en veiligheid (veilig leren).

My project kopie Na N kopie 1 15

Over HP

Technologie is nog nooit zo belangrijk geweest voor het onderwijs. Hybride lesomgevingen zijn de standaard geworden, waardoor pc’s dagelijks gebruikt worden door actieve en mobiele gebruikers. Daarom ontwerpt HP speciaal voor het onderwijs extra stevige toestellen die toch licht gebouwd zijn. Zo gaan de producten langer mee en zijn ze dus ook duurzamer.

Digitalisering is natuurlijk méér dan enkel computers voorzien. HP wil namelijk de leerkrachten en IT verantwoordelijken van scholen zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom zet HP zich samen met Signpost in om ook de beheerbaarheid van de digitale leeromgeving te vergemakkelijken, de bescherming tegen cyberaanvallen te garanderen en eventuele herstellingen vlot te laten verlopen.

HP streeft ernaar het meest duurzame en rechtvaardige technologiebedrijf ter wereld te worden en doet er alles aan om klimaatverandering te bestrijden, mensenrechten te beschermen en digitale gelijkheid te versnellen. HP recycleert bijvoorbeeld 1 miljoen plastic flessen per dag om te hergebruiken in hun nieuwe producten!

My project kopie Na N kopie 1 16