Shutterstock 557378485

Signpost Academy

Blijf op de hoogte van de laatste innovaties in het onderwijs en krijg tal van digitale tools in de vingers. Via Signpost Academy biedt ons trainingsteam van onderwijsdeskundigen en software engineers gratis webinars, alsook praktische en pedagogische trainingen voor leerkrachten, directeuren en ICT-coördinatoren. Deze trainingen kunnen zowel online als offline gegeven worden.

Webinars

Microsoft-webinars

Bekijk hier het aanbod van gratis webinars over educatieve toepassingen binnen Microsoft. De webinars focussen op één onderwerp en de inzetbaarheid binnen de klas.

>> Bekijk hier ons aanbod

Google-webinars

Bekijk hier het aanbod van gratis webinars over educatieve toepassingen binnen Google. De webinars focussen op één onderwerp en de inzetbaarheid binnen de klas.

>> Bekijk hier ons aanbod

assessmentQ: digitaal toets- en examenplatform

AssessmentQ is een digitaal toets- en examenplatform met een grote variëteit aan vraagtypes, automatische verbeterfunctie, uitgebreide rapportering en een beveiligde omgeving voor het afnemen van toetsen, opdrachten of examens.

>> Bekijk hier ons aanbod

Academic Connect

Wat kan Academic Connect voor uw school betekenen? Waarom kiezen voor een glasvezelaansluiting? Welke scholen kunnen worden aangesloten? Al deze vragen worden beantwoord tijdens deze webinar.

>> Ik schrijf me in

Trainingen

Microsoft-trainingen

Wat ons aanbod aan Microsoft trainingen betreft hebben we zowel pedagogische als technische trainingen.

>> Bekijk hier ons aanbod

Google-trainingen

Wat ons aanbod aan Google trainingen betreft hebben we zowel pedagogische als technische trainingen.

>> Bekijk hier ons aanbod

Trainingen op maat

Vindt u niet wat u zoekt? Dan stellen wij samen met u een gepersonaliseerde training samen.

>>Contacteer ons