Laptop- en Chromebookprojecten

Signpost is gespecialiseerd in laptop- en Chromebookprojecten. Als elke leerling over hetzelfde type laptop en dezelfde (legale) software beschikt, kunnen leraren hun lessen beter organiseren en ICT-coördinatoren problemen sneller oplossen.

Hoe pakt u een dergelijk laptop- of Chromebookproject aan? Wij begeleiden u met onze stapsgewijze aanpak, waarbij de klemtoon niet enkel ligt op kwalitatieve hardware maar ook een uitgebreide service.

Wat maakt onze aanpak uniek?

Type laptop of Chromebook

Samen met u zoeken wij naar de laptops of Chromebooks die voldoen aan de vereisten. Aan de hand van een persoonlijk gesprek worden de behoeften van de school, het aantal gewenste laptops, de vereiste laptopkracht enz. in kaart gebracht. Op basis van deze informatie bezorgen wij u enkele demotoestellen.

Financiering

In samenspraak met de school wordt bekeken welke financieringsmethode het beste aansluit bij de leerlingen, ouders, leraren en school. Op die manier zorgen we ervoor dat laptop- en Chromebookprojecten toegankelijk zijn voor iedereen. We bieden twee mogelijkheden: kopen of maandelijks afbetalen (zonder BKR-toetsing).

Gebruiksklaar bij levering

Samen met de school wordt de image bepaald en geïnstalleerd op de apparaten, zodat deze gebruiksklaar zijn bij levering. Zo kunnen wij deze koppelen aan Intune, een domain join geven of in geval van Chromebooks de beheerlicenties van Google eraan koppelen. Alle laptops en Chromebooks worden geleverd in een schokbestendige hoes en voorzien van een label met barcode, zodat deze eenvoudig te identificeren zijn.

Service is onze garantie

Signpost hecht veel belang aan de juiste laptop of Chromebook, maar hecht nog meer belang aan een kwalitatieve dienstverlening. Ook na de levering staat ons team klaar om u te helpen. Zo kan het gebeuren dat een laptop of een Chromebook stuk gaat. Dankzij ons eigen administratief platform, Management For Schools (M4S), meldt u snel en eenvoudig de schade aan het apparaat. De volgende werkdag voert onze gecertifieerde servicemedewerker de reparatie uit bij de leerling thuis of op de school dankzij de ‘Next Business Day On-Site’-garantie.

Ook de batterij is inbegrepen in onze garantie. Bij een batterijvermogen van minder dan 70% vervangen we kosteloos de batterij. Deze servicegarantie geldt gedurende minimum 3 jaar. U betaalt een maximale reparatiekost van € 39 voor schade buiten garantie*.

Om deze garantie te waarborgen, hebben we een partnerschap met verzekeringsmaatschappij CHUBB. Lees hier de voorwaarden.

Download onze brochure
Man computer