Partners

Wij vinden het als Signpost belangrijk dat we steeds de beste voorwaarden kunnen bekomen voor de scholen die klant zijn bij ons. Dat zou echter niet mogelijk zijn zonder al onze partnerships. Elke dag doen wij ons best om de beste producten aan de scherpste prijzen te kunnen aanbieden.

 

HP & LENOVO

Zowel in onze laptopprojecten als bij het verkopen van losse laptops en desktops kiezen we steeds voor de kwaliteit van HP en Lenovo. Beide hardwarefabrikanten zijn sterke spelers op de markt en staan garant voor kwaliteit. Door onze goede samenwerking zijn we bij HP inmiddels Platinum Partner. Ook bij Lenovo bekwamen we het Premium- en Platinum Partnership. Hierdoor kunnen we zeer scherpe prijzen aanbieden voor scholen, maar is het ook nog eens mogelijk dat onze eigen techniekers de herstellingen uitvoeren bij defecten. Dat komt ons servicemodel ten goede want service, daar staan we tenslotte voor.

GOOGLE

Signpost is Google for Education-partner! Als één van de enige partijen in België. Google heeft dit opgezet zodat hun partners kunnen verkopen, ondersteunen en innoveren door gebruik te maken van producten en platforms die men voor Google for Education aanbiedt. Partners zijn een fundamenteel onderdeel van het streven van Google for Education naar docenten die meer nieuwsgierigheid kunnen stimuleren en leerlingen die zelf meer kunnen ontdekken en beter samen kunnen leren.

INTEL

Dit partnership is voor het Belgisch onderwijs zeer belangrijk. Signpost is namelijk de enige Belgische Intel Education Specialist. Hierdoor zetelen we, samen met slechts 5 andere partners in heel EMEA, in de Intel Board of Advisors. Onze specialisatie is hier uiteraard Education. Daardoor hebben we rechtstreeks invloed bij Intel en bevatten we ook de uitgebreide kennis van alles wat Intel aangaat.

MICROSOFT OEM

Als reseller van Microsoft zijn we uiteraard ook partner van hen. Besturingssystemen zijn prijzig, maar onmisbaar op een computer. Door ons OEM-partnership kunnen wij steeds de goedkoopste versie van Microsoft voorzien voor de scholen. Niet enkel Signpost geniet dus van deze voordelen, we nemen de school gewoon mee in dit profijt.

MICROSOFT AEP

ADOBE

Adobe vindt steeds vlotter de weg naar ons onderwijs en werd zelfs opgenomen in de leerplannen van het katholiek onderwijs. Hierdoor is de software quasi onmisbaar geworden voor heel wat scholen. Adobe heeft zeer goede software voor handen, maar kwaliteit is niet goedkoop. Door ons partnership zijn we erin geslaagd om een zeer mooi voorstel uit te werken voor scholen zodat ze aan zeer toegankelijke prijzen toch de software in huis kunnen halen. Het partnership met Adobe is overkoepelend voor het Vlaams onderwijs.

PAPERCUT

Signpost is ook bezorgd om de hoge printkosten die scholen jaarlijks hebben. Zo hebben we niet alleen een interessant printgamma voor handen, maar werken we ook nauw samen met Papercut. Op die manier kan u voor een zeer interessante prijs uw printgedrag in kaart brengen en ook controle uitvoeren.

IMPERO

Leerkrachten voelen zich vaak onzeker als ze voor een klas vol computers staan. Ze hebben namelijk geen zicht op wat leerlingen tijdens hun les doen. Om controle uit te voeren, is er software zoals Impero ontwikkeld. Ook wordt computergebruik in de klas heel wat gemakkelijker gemaakt door het gebruik van Impero. Zo kan je gemakkelijk opdrachten verspreiden op de computers van de leerlingen en weer verzamelen. Impero is een tool die leerkrachten moeilijk kunnen missen eens ze er gebruik van hebben gemaakt. Dat geldt ook voor de ICT-coördinator. Uiteraard is er aan zulke software een kostenplaatje verbonden. Door onze nauwe samenwerking met Impero kunnen wij echter net dat ietsje meer, om de prijs voor de school zo aantrekkelijk mogelijk te houden.

AMD

Het partnership met AMD is voor het Belgisch onderwijs een belangrijke zaak. De optimale balans tussen rekenkracht en grafische verwerkingskracht maken van de AMD Ryzen processoren het ideale platform voor een schoolomgeving.