Microsoft Surface voor het onderwijs

Microsoft Surface-toestellen combineren het gemak van een tablet en het comfort van een laptop. Ze zijn ultralicht en veelzijdig, en dankzij de lange levensduur van de batterij gaan ze een hele schooldag mee. Signpost biedt twee Microsoft Surface-modellen aan.

Onbeperkt leren met Surface Go 2

Stimuleer de creativiteit van leerlingen met Surface Go 2. Dit krachtige, veelzijdige toestel werd speciaal ontworpen voor het onderwijs. Het grote en heldere aanraakscherm zorgt samen met de batterijduur van 10 uur voor een comfortabele gebruikservaring voor leerlingen.

De 8e generatie Intel Core m3- en Pentium-processors maken van Surface Go 2 een snel hulpmiddel. Het toestel beschikt over Windows 10 Professional en werkt uitstekend met Microsoft Education-tools zoals Microsoft Teams.

SUR20 Go2 Platinum

De veelzijdigheid van Surface Pro 7+

Ga aan de slag met deze ultralichte Surface Pro 7+ met een gewicht vanaf slechts 770 gram. Het draagbare, krachtige toestel met een 11e generatie Intel Core-processor neemt u gemakkelijk overal mee. Via USB-C- en USB-A-poorten sluit u deze Surface eenvoudig aan op een scherm, docking station enz. De batterij heeft een levensduur tot 15 uur en is in minder dan een uur volledig opgeladen.

De Surface Pro 7+ vormt u snel om van tablet naar laptop tot zelfs desktop. Vooraan zit een 5 megapixel HD-camera en achteraan een 8 megapixel HD-camera om bv. whiteboard-notities mee vast te leggen.

Surface Pro 7