Een toestel in de kijker


Een snel overzichtje:

Intel Core i5-1135G7 (8MB Cache),
8 GB DDR4-SDRAM
256GB SSD, 39.6 cm (15.6")
Full HD 1920 x 1080 IPS
Intel Iris Xe Graphics
LAN
WLAN
Webcam
Windows 11 Pro 64-bit

Praktisch voor geluid Tot twee uur lang bellen met je toestel of gewoon een leuk muziekje laten spelen. Bluetooth-schuif open en spelen maar.

Verbeter je prestaties De ThinkPad E15 Gen 2-laptop combineert de kracht van een Intel® Core™-processor van de 11e generatie met DDR4-geheugen, een goede videokaart en je komt de dag heel goed door. Zelf de temperatuur wordt geoptimaliseerd voor betere prestaties.

Comfort staat voorop Even opsommen: een geluidsonderdrukking ingebouwd op de microfoon of een van de talloze vooraf bepaalde modi. Onderweg of thuis, alles kan. De blauw licht modus laat bijvoorbeeld de ogen rusten.

Met of zonder touchscreen De ThinkPad E15 Gen 2-laptop biedt een Full HD-resolutie met een helderheid van 300 nits, wat betekent dat je scherm zelfs buiten goed zichtbaar is. Een ontspiegeld scherm met het kleurbereik van 100% sRGB staat garant voor kristalheldere beelden. Kies voor een touchscreen om intuïtief te navigeren en je laptop dynamischer te bedienen. Dit apparaat in stijlvol traditioneel zwart of strak antraciet-metallic ziet er vanuit elke hoek prachtig uit.

Het zit in de details Wie productief wil zijn heeft een aantal snufjes nodig. Via Modern Standby kan je e-mails, chatmeldingen, updates en gesprekken ontvangen terwijl het deksel is gesloten. Maar, ook een spraakactivering. Of een Smart Power on, eenmaal aanraken en de laptop start op.

Uitstekende verbindingen en aansluitingen Met de optionele WiFi 6 kun je snel over drukke openbare platforms zoeven, probleemloos online werken met een grotere bandbreedte, stabiele netwerkverbinding en lagere latentie. Maar ook nog drie USB-poorten, waaronder een toonaangevende Intel® Thunderbolt™ 4-poort, die twee onafhankelijke beeldschermen ondersteunt en een bestandsoverdracht van maar liefst 40 Gbps.

Betrouwbaarheid waarop je kunt rekenen Getest volgens militaire specificaties en meer dan 200 kwaliteitscontroles ondergaan: Arctische kou, stofstormen in de woestijn, werken zonder zwaartekracht, gemorste vloeistoffen en vallen: deze laptops kunnen gegarandeerd alles aan wat er op je pad komt.