Banner Samsung x Signpost

Samsung & Signpost

DE IDEALE KRUISBESTUIVING VAN EDUCATIEVE CONCEPTEN

Of het nu gaat om opslag of monitoren, Samsung's oplossingen voor de onderwijsmarkt zijn gemaakt om de leerervaring te verbeteren en te voldoen aan de specifieke behoeften van onderwijsinstellingen.

Een ideale oplossing voor de opslag en verwerking van data is het gebruik van Solid State Drives (SSD's). Als innovatie op de harde schijven, zijn de Samsung SSD’s kleiner, steviger en sneller dan harde schijven, wat resulteert in een snellere opstart, laadtijd en betere multitasking voor laptops en PC's. De Samsung SSD’s zijn onder te verdelen in interne en externe SSD’s, waarbij de Samsung geheugenkaart nog een andere optie kan zijn voor het opslaan en verwerken van je data.

Samsung interne SSD’s

SATA SSD’s

Deze interne SSD’s worden gezien als de directe vervanger van de interne harde schijf, omdat ze makkelijk verbinden met het aansluitingssyteem van een interne harde schijf. Als resultaat maken de Samsung SATA SSD’s jouw laptop ongeveer 5x sneller wanneer je werkt aan je opdrachten.

NVMe SSD’s

Deze NVMe technologie is de opvolger van de eerder genoemde SATA technologie. De Samsung NVMe SSD’s maken gebruik van een ander aansluitingssysteem dan dat van een SATA SSD*. Hierdoor zijn de Samsung NVMe SSD’s in staat snelheden te bereiken die minimaal 30x sneller zijn dan interne harde schijven en minimaal 6x sneller dan SATA SSDs. Daarom is de Samsung NVMe SSD uitermate geschikt voor veeleisende schoolprojecten op jouw laptop.

870 QVO Online feature PC Upgrade

Samsung externe SSD’s

Voor de studenten die op zoek zijn naar een externe harde schijf of externe opslag, is de Samsung externe SSD uitermate geschikt. Het voordeel van de Samsung externe SSD is dat het snelheden kan bereiken waarbij data transfers tussen laptop/PC en de externe SSD ongeveer 10x sneller kan worden overgezet dan met een externe harde schijf.

Tevens kan de Samsung SSD makkelijk mee worden genomen naar school, omdat het minder vatbaar is voor val-, stof- en waterschade. Waarbij een externe harde schijf vatbaarder is, omdat deze bewegende delen bevat.

De Samsung T7 Shield spant al helemaal de kroon, omdat de sterkere behuizing zorgt voor een valbestendigheid van 3 meter evenals een IP-65 rating voor water- en stofbestendigheid.

T7 Online Feature PC Compatibility 04

Samsung geheugenkaarten

Voor de creatievelingen en/of creators, heeft Samsung ook hun eigen geheugenkaarten. Deze geheugenkaarten zijn compatibel met elke apparaat dat beschikt over een SD- of microSD kaart slot. Met hun 6-voudige bescherming (Water-, temperatuur-, röntgen-, magneet-, val- en slijtagebestendig) zijn de Samsung geheugenkaarten geschikt om lekker op pad te gaan met jouw schoolproject.

Samsung monitoren

De uitgebreide collectie van monitoren zijn perfect zijn voor gebruik in klaslokalen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Samsung UR55, UJ59 en S60UA serie. Deze monitoren bieden heldere beelden en scherpe resoluties, waardoor ze ideaal zijn voor het bekijken van educatieve video's, het geven van presentaties en het werken met digitale documenten.

’s Wereld nr. 1

Superieure prestaties en betrouwbaarheid

Ervaar zelf de superieure prestaties en betrouwbaarheid die je alleen krijgt van het grootste merk voor flashgeheugens wereldwijd sinds 2003. Alle firmware en onderdelen, inclusief Samsungs wereldvermaarde DRAM en NAND, worden inhouse gemaakt voor gegarandeerde end-to-end integratie waarop je kunt vertrouwen.

Bron afbeelding: 2003-Q3.2022 OMDIA-gegevens: omzetmarktaandeel van NAND-leveranciers.

World No 1

* Voordat een Samsung NVMe SSD wordt geïnstalleerd op het moederbord van je PC/laptop, moet er eerst gekeken worden als er een desbetreffende NVMe aansluiting aanwezig is. Zo ja, dan moet er goed gekeken worden welke SSD compatibel is met het moederbord waar het op geïnstalleerd moet worden (afhankelijk van model, de huidige Samsung NVMe SSDs opereren op PCIe© 3 of PCIe© 4).