My project kopie Na N kopie 4

Toegankelijkheid met Google en ASUS

Apparaten ontworpen voor alle leerlingen

Chromebooks worden volledig toegankelijk geleverd, zodat leerlingen met verschillende behoeften, vaardigheden en leerstijlen meteen aan de slag kunnen. Dankzij de ingebouwde instellingen en gebruiksvriendelijke apps en extensies kan het leerproces aan elke leerling worden aangepast.

Gelijkheid in het onderwijs begint met toegang

Elke leerling verdient goed onderwijs met de tools die ze nodig hebben om hun volledige potentie te verkennen, te ontdekken, te ontwikkelen en te bereiken. Chromebooks helpen het moderne leerproces mogelijk te maken voor meer leerlingen, waaronder leerlingen met beperkingen en verschillende leerbenaderingen.

In klassen over de hele wereld brengen Chromebooks leerlingen in contact met de informatie die ze nodig hebben, op de manier die het beste bij ze past en met de tools die ze nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

ASUS Chromebook Flip C214

Maak gebruik van ons ASUS aanbod om kennis te maken met alle mogelijkheden omtrent toegankelijkheid. Hieronder alvast één van onze bestsellers. Benieuwd naar ons volledig aanbod? Contacteer ons voor advies op maat!

  • Intel® Celeron® N4000 Processor
  • Intel® UHD Graphics 600
  • Touchscreen, 11.6-inch, HD (1366 x 768)
  • 64G eMMC
  • 1.20 kg (2.65 lbs)
My project kopie Na N kopie 3

Over ASUS

ASUS wordt gedreven door innovatie en biedt oplossingen voor de uitdagingen waar leerlingen en leerkrachten vandaag de dag mee te maken hebben. Het doel van ASUS is om door middel van zijn innovatieve technologieën leerlingen en leerkrachten een optimale digitale leeromgeving te bieden. Het uitgebreide productaanbod biedt de tools die nodig zijn om digitaal les te geven, en zorgt ervoor dat iedereen betrokken wordt.

Meer informatie over ASUS
Asus logo craft 2

Google for Education

Transformeer onderwijs met de gebruiksvriendelijke, flexibele en beveiligde tools van Google Workspace for Education (Google Classroom, Google Agenda, Google Opdrachten en nog veel meer).

De tools werken samen om lesgeven en leren te transformeren, zodat elke leerling en docent het maximale uit zichzelf kan halen. Google for Education biedt een veilige en betaalbare oplossing aan, die scholen ondersteunt bij de digitale transformatie.

Meer informatie over Google for Education
Google for Education craft