Laptops en Chromebooks

Alle laptops en Chromebooks die Signpost aanbiedt, maken deel uit van het businessgamma van HP, Lenovo en Dell. Deze zijn steviger dan de consumentenmodellen en hebben een hoger gebruikscomfort voor uw leerlingen of studenten:

  • robuuste behuizing
  • lange batterijlevensduur
  • ontspiegelde schermen
  • lichtgewicht

Deze laptops en Chromebooks zijn veelzijdig. Zo kunt u bijvoorbeeld bepaalde types tot 360° omvormen tot tabletmodus. Onze toestellen worden geleverd met een Microsoft Windows- of Google-besturingssysteem. Klik hier om ons Chromebook-aanbod te raadplegen.

Om de geselecteerde toestellen aan uw leerlingen, studenten en hun ouders aan te bieden, helpen wij u graag met de opzet van een gepersonaliseerde webshop. Voor de studenten in het hoger onderwijs is deze al beschikbaar via Academic Shop. Klik hier.

Het aanbod is uitgebreid, daarom staan wij u graag bij met het nodige advies over de aankoop van de juiste laptops of Chromebooks voor uw specifieke project. Als HP, Dell en Lenovo Platinum Certified Partner mag uw school zich aan de beste prijs en kwaliteit verwachten.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte