Waarom kiezen scholen voor Signpost?

De digitalisering van het Nederlandse onderwijs gaat razendsnel. Diverse scholen hebben Signpost al ingeschakeld om hen hierbij te ondersteunen. Benieuwd wat Signpost voor jouw school kan betekenen?

Hieronder vind je enkele succesverhalen van scholen die zorgeloos hun volledige ICT aan Signpost hebben uitbesteed. Zo kunnen ze zich pas écht concentreren op hun kerntaak: het garanderen van kwalitatief onderwijs voor hun leerlingen.

Klantenverhaal Compass Brunssum

Als schoolleider van de ‘kleine’ school Compass in Brunssum heeft Peter Van Rijmenam recent grote stappen gezet op gebied van digitale inclusiviteit met ondersteuning van Academic Hardware.

Lees hier het klantenverhaal en bekijk de videotestimonial!
Peter Van Rijmenam

Klantenverhaal Lek en Linge Culemborg

Met ongeveer 2400 leerlingen heeft Hoofd ICT Jamie de Goei zijn handen vol om alles in goede banen te leiden. Gelukkig kan hij rekenen op kwalitatieve HP-laptops in topconditie.

Lees hier het klantenverhaal en bekijk de videotestimonial!
Jamie De Goei

Klantenverhaal Martinuscollege Grootebroek

Om te digitaliseren zijn investeringen nodig. En sinds de samenwerking met Academic Hardware hebben vooral ouders flink bespaard op hun investeringen in Google Chromebooks.

Lees hier het klantenverhaal en bekijk de videotestimonial!
Matthijs Rietdijk

Klantenverhaal Vechtdal College Hardenberg

Technologische vooruitgang speelt bij het Vechtdal College een cruciale rol. Daarom rekent de school voor haar leerlingendevices al enkele jaren op de service, ondersteuning én ontzorging die Signpost hen biedt.

Lees hier het klantenverhaal en bekijk de videotestimonial!
Lars Knol

Wil je ook meewerken aan een klantenverhaal of heb je een vraag?


Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met ons privacybeleid. Signpost hecht veel belang aan de bewaking en bescherming van jouw persoonlijke data. Zodra je dit contactformulier verstuurt, mogen wij jouw elektronische contactgegevens gebruiken om relevante informatie via e-mail te sturen over onze producten en diensten.