Laptop- en Chromebookprojecten

Signpost is gespecialiseerd in laptop- en Chromebookprojecten. Wanneer elke leerling beschikt over hetzelfde type laptop en dezelfde (legale) software, kunnen docenten hun lessen beter organiseren en kunnen ICT-coördinatoren problemen sneller oplossen.

Hoe ga je te werk bij zo'n laptop- of Chromebookproject? Wij begeleiden je met onze stapsgewijze aanpak, waarbij de focus niet alleen ligt op hoogwaardige hardware, maar ook op uitgebreide service.

Wat maakt onze aanpak zo uniek?

Welk toestel past het beste bij jou?

Samen met jou zoeken we naar laptops of Chromebooks die voldoen aan jouw eisen. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we de behoeften van de school, het gewenste aantal laptops, de benodigde kracht van de laptops, enzovoort in kaart. Op basis van deze informatie sturen wij je enkele demotoestellen toe, die je naar hartenlust kunt testen.

Toegankelijke financiering voor iedereen

In overleg met de school wordt gekeken welke financieringsmethode het beste past bij de leerlingen, docenten, ouders en de school. Op deze manier streven we ernaar laptop- en Chromebookprojecten toegankelijk te maken voor iedereen. We bieden twee opties aan: koop of huur(koop) (zonder BKR-toetsing)

Meteen aan de slag na de levering

Samen met de school stellen we de image vast en installeren deze op de toestellen, zodat ze direct klaar zijn voor gebruik bij levering. We kunnen ze moeiteloos koppelen aan Intune, een domain join geven of bij Chromebooks de beheerlicenties van Google eraan verbinden. Alle laptops en Chromebooks worden geleverd in schokbestendige hoezen en voorzien van labels met barcodes voor gemakkelijke identificatie.

Choose Your Own Device (CYOD)

In zeven stappen naar digitaal onderwijs met hardware geschikt voor intensief gebruik.

1. Advies op maat van jouw school
Dankzij een persoonlijk gesprek, begrijpen we de behoefte en verwachtingen van je school.

2. Hands-on ervaring
Test ons aanbod met demotoestellen om te zien wat het beste bij de school past.

3. Samenwerkingsovereenkomst
Bouw vertrouwen op met een ondertekende overeenkomst voor projectsucces.

4. Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijk bestelproces voor de school of de ouders via onze op maat gemaakte webshop.

5. Kies voor koop of huur
Flexibele financieringsopties voor directe aankoop of maandelijkse termijnen.

6. Aangepaste configuratie
We passen elke laptop aan volgens de wensen van de onderwijsinstelling, inclusief aangepaste image, koppeling aan Microsoft Intune, domain join en beheerlicenties voor Chromebooks.

7. Levering en service
Wij leveren laptops met persoonlijke labels per leerling in schokbestendige hoezen, minimaliseren verpakkingsmateriaal, en bieden on-site garantie voor een zorgeloze, ononderbroken leerervaring.

Extra digitale tools en opleidingen

Neem in jouw laptop- of Chromebookproject ook deze extra tools op:

  • AssessmentQ: software voor digitale taken en toetsen. Lees meer
  • Intune for Education: software die de configuratie en het beheer van laptops vereenvoudigt. Lees meer

Omdat digitale tools snel evolueren, organiseren wij via Fourcast Academy zowel technische als pedagogische opleidingen. Lees meer

Vrijblijvend advies? Neem contact op met Fourcast!
Fourcast Logo PNG transparant