Academic Software

Academic Software is een allesomvattend online softwareportaal met een ruime keuze aan softwaretitels. Leraren, docenten, leerlingen en studenten van aangesloten onderwijsinstellingen krijgen via hun schoolaccount toegang tot actuele gelicentieerde software en leerplatformen tegen een vast bedrag op jaarbasis. U hoeft niet langer de licenties te beheren en zowel de meertalige handleidingen als onze eigen helpdesk begeleiden de school, leerlingen en studenten bij installatie of eventuele problemen.

De voordelen in 2 minuten

Eén platform

Kies voor één platform met alle digitale tools, van software, leerplatformen tot Cloud-oplossingen, tegen een vast bedrag op jaarbasis.

Op maat van de opleiding

De softwarepakketten worden samengesteld in samenspraak met de school en aangepast aan de behoeften van de opleiding.

Login met schoolaccount

Toegang tot een ruime keuze aan softwaretitels via uw schoolaccount. Eén keer inloggen volstaat om op een legale manier de correcte software op uw eigen laptop te installeren.

Technische ondersteuning

Bovendien genieten onderwijsinstellingen en studenten technische ondersteuning via telefoon, e-mail en chat gedurende het hele jaar. De helpdesk biedt hulp en ondersteuning bij het downloaden en installeren van de software. Daarnaast zijn er tal van meertalige handleidingen beschikbaar via het platform.